Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 6: La Liga ja Ligue 1 tarjoilevat kohteet lauantaille

vetovihjeet

Tuplaus on edennyt jo toiseksi viimeiseen päivään. Tänään urakka jatkuu futiskohteilla, jotka kaivettiin Espanjasta ja Ranskasta. Tässä vetovihjeet tuplaukseen!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Getafe – Espanyol

Lauantain ensimmäinen kohde tulee La Ligasta, jossa Getafe isännöi Espanyolia. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut mainio, sillä Espanyol löytyy sarjataulukosta sijalta 5. Alla on kaksi peräkkäistä tappiota, joten joukkueella on varmasti hirveä hinku palata voittojen tielle. Jätetään kuitenkin voittajaa tänään veikkaamatta ja tartutaan Espanyol yli 0,5 maalia -kohteen kertoimeen. Vierailijat ovat tehneet maalin yhdeksässä peräkkäisessä ottelussa. Edellisen kerran joukkue jäi maaleitta 22. syyskuuta Real Madridin vieraana. Getafe ei ole sellainen joukkue, joka varsinaisesti kuuluisi sarjan ylempään kastiin. Näin ollen Espanyolin maali vaikuttaa loistavalta vedolta lauantaille.

Mainos alkaa:

Monaco – Montpellier

Toinen kohde tulee Ranskasta, jossa kriisiseura Monaco saa vieraakseen kolmantena olevan Montpellierin. Thierry Henryn valmentaman Monacon tuska alkaa olemaan hirmuinen, sillä joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä. Joukkueen materiaali olisi kova, mikäli loukkaantumiset eivät kiusaisi. Nyt jalkeilla ei ole kuitenkaan mitenkään ihmeellinen nippu, joten Montpellier omaa kaikki mahdollisuudet voittoon. Monaco on myös pelannut viikolla Mestarien liigaa, joten vierasjoukkue on huomattavasti levänneempi tässä kamppailussa. Isäntien puolustus vuotaa sen verran pahasti pelistä toiseen, että lapulle laitetaan Montpellier yli 0,5 maalia.

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!