Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Valioliiga ja KHL tarjoilevat maanantain kohteet

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekon KHL:stä sekä jalkapallon Valioliigasta. Tsekkaa päivän valinnat alta!

Pelikuponki 1:

SKA Pietari – Avangard Omsk

SKA ei ole koronahuoliensa jälkeen saanut peliään varsinaiseen lentoon ja viimeisimpänä Moskovan Spartak kävi hakemassa Pietarista täyden pistepotin 4-1-voitolla.

Omskilla puolestaan on takanaan 6-3-voitto Avtomobilistista.

Tuplauksen avauskohteeksi poimitaankin lapulle Omskin yli 1,5 maalia.

Burnley-Tottenham

Tottenham on äitynyt viimeisissä otteluissaan hurjaan vireeseen. Se on Eurooppa-liigassa ja Valioliigassa takonut vastustajan verkkoon pelkästään viimeisimmässä neljässä matsissa huimat 19 osumaa.

Tasan yhden pisteen neljästä Valioliigan ottelustaan saalistanut Burnley saattaakin siis illalla olla helisemässä. Isketään lapulle Spursin yli 1,5 maalia.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Salavat Ufa – Lokomotiv Jaroslavl

Isäntien koronakärsimys alkaa olemaan ohi ja pelaajat ovat palanneet töiden pariin. Peliesitykset eivät ole kuitenkaan ymmärrettävästi alkukauden tasolla, joten tekemistä riittää, että tilanne vielä normalisoituu. Sen sijaan Lokomotiv Jaroslavl on hurjassa iskussa ja siellä palaset ovat loksahdelleet paikoilleen. Nyt alla on kahdeksan ottelun voittoputki, joten itseluottamus on aivan tapissa. Laitetaan lapulle Lokon ML-voitto.

Brighton – West Bromwich

Lapun toiseksi kohteeksi riittää jopa minimaalinen kerroin, joten laitetaan kylkeen illan ensimmäisen Valioliiga-ottelun yli 0,5 maalia. Brightonin peleissä on nähty runsaasti maaleja alkukauden aikana ja myös WBA:n peleissä ovat verkot heiluneet, jos otetaan edellinen peli pois laskuista.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!