Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: KHL-tuplalla jatketaan matkaa!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään KHL:n puolelta, mistä lapulle löytyi tupla. Tässä pelivalinnat ja perustelut.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Traktor – Sotshi

Traktor on mielenkiintoinen joukkue tällä kaudella, sillä kokoonpanoon on kiinnitetty hyviä vahvistuksia. Sen sijaan Sotshille on luvassa varmasti vaikea kausi. Vaikka kausi alkaa kovalla ohjelmalla, niin taso ei ole sillä tasolla, että pudotuspeleihin olisi asiaa. Traktorin pitää pystyä voittamaan Sotshi kotikaukalossa.

Torpedo – SKA Pietari

Mainos alkaa

SKA Pietari on aloittanut kauden voitolla ja tappiolla. Myös Torpedolla on vastaava saldo, kun joukkue onnistui kaatamaan viime ottelussa Sibirin. SKA ei materiaaliltaan viime vuosien tasoa paperia, mutta se voi olla lopulta myös joukkueen vahvuus. Se on varmaa, että materiaali on jälleen kerran leveä ja laadukas. SKA Pietarin pitäisi pystyä nappaamaan voitto myös vieraissa Torpedolta.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!