Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: KHL-tuplalla jatketaan tiistaina!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat KHL:n puolelta. Kohteet poimitaan otteluista Sotshi-Magnitogorsk ja Avangard Omsk-SKA Pietari.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Sotshi – Magnitogorsk

Joukkueet ovat jo kertaalleen kohdanneet tällä kaudella ja tuolloin Magnitogorsk vei voiton numeroin 6-0. Tasoero joukkueiden välillä on selvä ja mainiosti kauden aloittanut Magnitogorsk tulee vieläpä hyvässä iskussa otteluun.

Ainoastaan Omsk on onnistunut tällä kaudella voittamaan Magnin. Lapulle lähteekin vierasjoukkue Magnitogorsk Moneyline-voitto.

Avangard Omsk – SKA Pietari

SKA Pietari on voittanut viidestä pelistä neljä. Omskin saldo on täysin vastaava. Kumpikin on tehnyt reippaasti tällä kaudella maaleja. SKA:n puolustus on päästänyt kuitenkin tuplasti enemmän osumia omiin kuin Omsk, joten siltä kantilta isäntien maalit houkuttelevat. Tuplauksen toinen kohde onkin Omskin yli 1,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!