Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL tarjoilee kohteet maanantaille!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL tarjoilee kohteet maanantaille!

KHL-kausi on jälleen pyörähtänyt käyntiin ja vetovihjeet tuplaukseen tulevatkin yksinomaan ruplaliigan peleistä. Tässä pelivalinnat iltaan!

Pelikuponki 1:

Magnitogorsk – SKA Pietari

SKA Pietari on jälleen yhdessä CSKA Moskovan kanssa suurin suosikki voittamaan mestaruuden. Harjoituskausi sujui pietarilaisilta hienosti ja se aloittaa kauden allaan kuuden ottelun voittoputki, jonka aikana kaatui muiden muassa Jokerit kahdesti sekä kertaalleen Avangard Omsk.

Magnitogorskin peli puolestaan yskähteli hieman ja se hävisikin viimeisimmissä harjoituspeleissä Traktor Tsheljabinskillekin kahdesti.

Treenimatseista ei toki voi mitään suurempia johtopäätöksiä vetää, mutta toki ne – ainakin viimeisimmät ottelut – antavat hyvää osviittaa joukkueen kunnosta.

SKA Pietarille on harvemmin tarjolla KHL:ssä yli kahden kerrointa, joten heidän voittonsa napataankin singlenä tuplaukseen!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Jekaterinburg – Severstal Tsherepovets

Jos CSKA Moskovan ja SKA Pietarin jälkeen haetaan sitä yhtä kirkkainta mestarikandidaattia, on se tämän ottelun kotijoukkue.

Severstalia vastaan peli on viime vuosina kulkenut, sillä Jekaterinburg on voittanut viisi viimeisintä keskinäistä koitosta, ja aina maaleja on syntynyt vähintään kolme.

Luotetaan siihen, että tänäänkin osuu ja otetaan lapulle Jekaterinburgin yli 2,5 maalia.

Dinamo Riika – Spartak Moskova

Kotijoukkue ei tunnetusti kuulu KHL:n vahvimpiin joukkueisiin, mutta harjoituskausi sujui jopa sensaatiomaisen hyvin, sillä tilille napsahti voitto muun muassa SKA Pietarista lukemin 6-5, ja muutenkin voittoja tuli yllättävänkin paljon.

Molempien joukkueiden viimeisimmissä harjoituspeleissä nähtiin paljon maaleja, joten yli 3,5 maalia tähän otteluun tuntuu hyvältä valinnalta.

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut