Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: KHL tarjoilee maistuvan tuplan

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat KHL:stä, jossa pelataan peräti yhdeksän ottelun kierros. Tässä pelivalinnat ja perustelut kohteisiin!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Barys Astana – Amur

Barys tuntuu olevan tällä hetkellä lyömättömässä iskussa, sillä joukkue on kääntää pelit väkisin voitoksi. Sen sijaan Amur on kaikkea muuta kuin hyvässä lyönnissä, koska peräkkäisiä tappioita on tilillä jo neljä. Amur on myös yksi sarjan surkeimmista vierasjoukkueista, sillä 15 ottelusta on irronnut vain viisi pistettä. Barys on selvä suosikki kotikaukalossa voittajaksi ja sen joukkue tulee myös tekemään.

Spartak Moskova – Avtomobilist

Avtomobilist kärsi kauden toisen tappionsa viime ottelussa, kun SKA Pietari oli vahvempi numeroin 5-2. Nyt edessä pitäisi olla selvästi helpompi haaste, kun vastustajana on Spartak Moskova. Avtomobilist on materiaaliltaan ja tiiviydeltään täysin omaa luokkaansa, joten vierailijoiden pitäisi napata täysi pistepotti Moskovasta. Otetaan kuitenkin varman päälle ja laitetaan lapulle Avtomobilist +0,5.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!