Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: KHL:ssä luotetaan suosikkien kotivoittoihin

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään KHL:n puolelta, missä lähdetään luottamaan suosikkien kotivoittoihin.

Lue myös: Järjetön voitto! 0,90 eurolla jätetty lappu toi Coolbetin historian suurimman vedonlyöntivoiton

Vetovihjeet tuplaukseen:

Salavat Ufa – Amur

Salavat Ufa on vihdoin saanut ykkösmiehet kehiin sairasteluiden jälkeen, joten nyt on aika jälleen takoa tulosta. Alla on pari tappiota, joten nälkää voittamiseen on erityisen paljon ja se huono tilanne Amurin kannalta. Vierasjoukkue on yksi sarjan heikoimmista joukkueista, joka yleensä kotona saattaa venyä yllätyksiin, mutta vieraissa kyyti on kylmää. Ufa on joka mittarilla parempi joukkue ja se haluaa taatusti palata voittojen tielle. Kotivoittoa lapulle.

SKA Pietari – Kunlun

SKA Pietari alkaa olemaan Ufan tapaan kuivilla vesillä sairasteluista ja joukkueen tähdet ovat jälleen kaukalossa. Tämä näkyi viime ottelussakin, kun Avangard Omsk jäi jyrän alle numeroin 5-2. Nyt vastaan asettuu Kunlun, joka on valitettavasti jälleen kerran sarjan huonoimpia jengejä. Joukkueen vierassaldo on suorastaan karmea. 10 ottelua ja nolla pistettä. Omiin on mennyt 41 maalia. SKA Pietarin voittoa voidaan pitää lähes varmana asiana.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!