Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Viime viikolla mentiin maaliin saakka – näillä kohteilla selätetään mestaruuskrapula!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään KHL:stä. Viime viikkohan sujui kyseisen kampanjan osalta jopa loistavasti, sillä Tuplaus meni maaliin saakka!

Pelikuponki 1:

Dynamo Moskova – SKA Pietari

SKA on yltynyt hurjaan vireeseen ja pietarilaiset matkaavatkin tällä hetkellä komeassa 10 ottelun voittoputkessa. Myös maalijyvä on löytynyt, sillä viimeisimpään kuuteen otteluun vastustajan verkko on heilunut varsinaisella peliajalla 23 kertaa, mikä tarkoittaa lähes neljän maalin ottelukeskiarvoa.

Dynamo ei sekään ole missään nimessä huonossa vireessä. Joukkue onnistuneekin tänään myös maalinteossa, vaikka vastassa on suuri ja mahtava SKA – varsinkin kun se toimii vieläpä isäntänä.

Mainos alkaa

Joukkueiden edellinen kohtaaminen syyskuussa päättyi SKA:lle 4-1.

Isketäänkin lapulle ottelun yli 3,5 maalia.

Traktor Tsheljabinsk – Sibir Novosibirsk

Sibir Novosibirsk seilaili marraskuussa 8 ottelun tappioputkessa ennen kuin suunta kääntyi. Nyt tuloksena neljästä edellisestä ottelusta on kolme voittoa.

Näissä neljässä matsissa joukkue on onnistunut maalinteossa peräti 18 kertaa.

Kun ottaa huomioon, että Traktorilla on oma pää vuotanut monessa ottelussa pahempaan kertaan, on Sibirin yli 1,5 maalia hyvä valinta.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

tuplaus 0912

 

 

Pelikuponki 2:

Magnitogorsk – Dinamo Riika

Dinamo Riika on tuttuun tapaan ollut tälläkin kaudella yksi KHL:n heikoimmista joukkueista ja se löytyykin tällä hetkellä Läntisen konferenssin toiseksi viimeiseltä sijalta.

Maalinteko ei niinkään ole edes ollut latvialaisseuran ongelma vaan lähinnä se, että omissa on kolissut aivan liiaksi.

Dinamo on onnistunut itsekin sytyttämään punalamppua jopa silloin, kun vastustajat ovat olleet sitä kovempaa sorttia. Jos tutkaillaan viimeaikaisia otteluita, niin Sotshista Dinamo Riika haki 3-2-jatkoaikavoiton, SKA:ta vastaan varsinaisen peliajan maaleja syntyi peräti kolme (3-5 SKA:lle) ja Jekaterinburgista oli viimeisimmässä ottelussa tuliaisina 5-4-tappio.

Tämän päivän vastustaja Magnitogorsk on suorittanut viime aikoina varsin vaihtelevasti – tai jopa mollivoittoisesti.

Isketäänkin lapulle Dinamon yli 1,5 maalia, sillä sen kerroin riittää singlenä lapulle.

vetovihjeet tuplaus 0912

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!