Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL tarjoilee maanantain maistuvimmat pelivalinnat

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL tarjoilee maanantain maistuvimmat pelivalinnat

Coolbetin Tuplaus-kampanjan 5000 euron jättipotin metsästys käynnistyy jälleen tänään. Tässä vetovihjeet ja perustelut maanantain tuplaukseen!

Lue myös: Osallistu Voittoputki-kisaan! Voita huikea lätkämatka Zugiin!

Pelikuponki 1:

Dynamo Moskova – Dinamo Riika

Dynamo Moskova on parantanut otteitaan kauden edetessä ja myös tulokset ovat olleet viime viikkoina mainioita. Nyt vastustajaksi saapuu Dinamo Riika, joka kärsi viime ottelussa 7-1-tappion SKA Pietarille. Latvialaisjoukkueen ykköstykki Linus Videll on sivussa loukkaantumisen vuoksi ja se näkyy pahasti kaukalossa. Riika on heikossa vireessä ja paineet alkavat nousemaan, sillä pudotuspelipaikka karkaa kohta pian jo käsistä jos peli ei parane. Kotivoittoa lapulle!

TsSKA Moskova – Dinamo Minsk

TsSKA Moskova koki yllätystappion viime kotiottelussa, kun Barys Astana oli vahvempi numeroin 2-5. Samalla moskovalaisryhmä menetti kärkipaikan SKA Pietarille, joten tänään joukkueella ei ole varaa tappioon. Minskillä ei ole enää peleissä mitään panosta, joten joukkue tulee saamaan Moskovassa kylmää kyytiä.

Tämä lappu on mukana Tuplaus-kampanjassa!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Severstal – Vitjaz

Kauden umpisurkeasti aloittanut Severstal on päässyt loistavaan iskuun, sillä se nappasi vuoden alkuun peräti seitsemän ottelun voittoputken. Nyt alla on kaksi tappiota, mutta hyökkäyksestä homma ei ole jäänyt kiinni. Joukkueet kohtasivat edellisen perjantaina, kun Vitjaz nappasi kotikaukalossa 5-3-voiton. Severstal yli 1,5 maalia tarjoilee sellaisen kertoimen, että se on napattava kupongille.

Barnet – Brentford

Tuplauksen viimeinen kohde tulee FA Cupista, jossa Barnet saa vieraakseen Brentfordin. Vierasjoukkue on kamppailussa selvä suosikki, sillä Barnet pelaa monta pykälää alempana. Barnetin peli ei ole kulkenut edes National Leaguessa, sillä sijoitus on vasta 17. Brentford haluaa varmasti jatkaa matkaansa arvostetussa FA Cupissa, joten kentällä nähdään laadukas miehistö. Brentford yli 1,5 maalia on valita tähän otteluun.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut