Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Torstain valinnat tulevat Liigasta!

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat torstain Liiga-kierrokselta, josta lähdetään hakemaan neljättä perättäistä onnistumista. Tässä pelivalinnat ja perustelut!

Tsekkaa joulukalenterin päivän tarjous!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Kärpät – KooKoo

Sarjaa johtava Kärpät saa torstaina vastaansa KooKoon, joka on pelannut odotuksiin nähden mainion kauden. Viime viikkoina kauden rasitus on kuitenkin alkanut jo näkymään ja vieraissa tuli tappiot muun muassa Ilvekselle ja Sportille. Sen sijaan Kärpät on hävinnyt tällä kaudella kotona ainoastaan Tapparalle, joten KooKoo joutuu Liigan pahimpaan paikkaan. Kärppien materiaali on niin ylivertainen ja pelaaminen niin laadukasta, että se ei kotikaukalossa KooKoolle häviä.

SaiPa – Lukko

Mainos alkaa

Sarjassa peräkkäisillä sijoilla olevat SaiPa ja Lukko kohtaavat torstaina Lappeenrannassa. Kummankin otteet ovat ailahdelleet viime aikoina ja varsinkin puolustuspäässä riittää parannettavaa. Kummaltakin löytyy kuitenkin tehoja hyökkäyksestä, joten maaleja saattaa olla torstaina luvassa. Lukon hyökkäys on paperilla selvästi vahvempi ja laajempi, joten lähdetään hakemaan tuplaukseen Lukon maaleja. Kohteeksi valikoituu raumalaisten yli 1,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!