Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futista neljän kohteen verran maanantaille

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät jalkapallon puolelta. Vaikka tarjonta on niukka, niin lapuille löytyi kohtuullisen hyvät kohteet. Tässä pelivalinnat!

Pelikuponki 1:

Kalmar – Örebro

Kalmarin kausi on ollut surkeaa taaperrusta ja se näkyy karusti myös sarjataulukossa. Sen sijaan Örebro on pelannut kelvollisen kauden ja viime aikoina tehot ovat löytyneet kovalla tavalla, sillä kolmessa ottelussa on syntynyt kymmenen maalia.

Mainos alkaa:

Hallescher – Wolfsburg

Kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Hallescher isännöi Saksan Cupissa Bundesliigassa pelaavaa Wolfsburgia, joka on pelannut loistavan harjoituskauden. Vaikka isännillä on parempi pelituntuma, niin tasoero Wolfsburgin hyväksi on päivänselvä. Wolfsburgille tappio olisi katastrofi, mutta sellaista tänään ei tulla näkemään.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

FK Rostov – Samara

Rostov on aloittanut Venäjän liigan värikkäällä tavalla, sillä neljässä ottelussa on nähty peräti 16 maalia. Myös Samaralla puolustaminen on ollut toissijaista, koska maaleja on nähty 13. Rostov on kotikentällä suosikki voittajaksi, mutta se jätetään tällä kertaa sivuun, koska yli 1,5 maalia vaikuttaa saletilta pelivalinnalta.

Lilleström – Mjondalen

Norjan Eliteserienissä pelataan yksi ottelu, kun samoista sijoista taistelevat Lilleström ja Mjondalen iskevät yhteen. Lilleström on ollut ihan pirteä kotikentällä, mutta myös Mjondalen on saanut pelinsä viime aikoina rullaamaan. Luvassa onkin tasainen kamppailu, jossa maaleja saatetaan iskeä molemmissa päissä. BTTS-kohde lähtee lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!