Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa Neftekhimikin!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa Neftekhimikin!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon ja jääkiekon puolelta. Tässä pelivalinnat ja perustelut maanantaina starttaavaan kampanjaan.

Pelikuponki 1:

Juventus – Chievo

Juventus saa tänään vieraakseen koko Serie A:n jumbon Chievon. Ottelun ennakkosuosikista ei tarvitse keskustella, sillä Juventus tulee todennäköisesti kairaamaan pelistä voiton. Parhaat pelivalinnat löytyvät kuitenkin underista, sillä maaliodottama kamppailussa on ilmeisen kova. Juve ei ole kuitenkaan tällä kaudella herkutellut osumilla, vaikka voitto on tilille kertynyt viikosta toiseen. Chievon pelisuunnitelma on takuulla täysin puolustusvoittoinen, joten Juventus joutuu kärsivällisesti hakemaan maalipaikkoja. Juventuksella ei ole myöskään ollut tällä kaudella suurta intoa murskata vastustajia, vaan joukkue on tyytynyt nappaamaan voitot riskittömällä tavalla. Alle 3,5 maalia on valinta tähän otteluun.

Eibar – Espanyol

Espanjan La Ligassa pelataan maanantaina yksi ottelu, kun Eibar ja Espanyol iskevät yhteen. Espanyol on onnistunut hakemaan tällä kaudella ainoastaan yhden vierasvoiton kymmenestä pelistä, joten itseluottamus matkapeleissä ei ole varsinaisesti kovin korkealla. Sen sijaan Eibar on kelvollinen kotijoukkue, sillä kymmenestä pelistä on irronnut 16 pistettä. Näin ollen lapulle lähtee 1X.

Lappu täydennetään Genoa-Milan-ottelun alle 5,5 maalilla, jotta kerroin saadaan yli 2.00. Todennäköisesti pelissä tullaan nyt iskemään vähintään seitsemän maalia, mutta otetaan tuo riski.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Tämä lappu on mukana myös Coolbetin Tuplaus-kampanjassa, jossa on viikoittain tarjolla 5000 euron Jackpot.

Pelikuponki 2:

Jokerit – Neftekhimik

Jokerit taistelee tiukasti vielä kolmannesta sijasta, mutta se vaatii pisteitä. Tämä ottelu on todellinen pakkovoitto, sillä nykykuntoisen Neftekhimikin ei pitäisi pysyä kyydissä alkuunkaan. Jokereiden viime aikojen otteet takaavat sen, että joukkue on varmasti nälkäisenä kaukalossa, sillä pelissä riittää parannettavaa. Hyökkäysvoima on kuitenkin sellainen, että osumia syntyy myös heikommallakin pelillä. Jokerit yli 2,5 maalia vaikuttaa oikein mainiolta valinnalta.

Dynamo Moskova – Severstal

Severstal on ollu viime aikoina hyvässä vireessä – ainakin voittojen saralla. Tätä putkea ei tosin kannata aivan sokeasti kuitenkaan pitää merkkinä mistään megavireestä, sillä myös vastustajat ovat olleet KHL:n pohjakastia. Näihin heikoimpiin joukkueisiin kuuluu myös Severstal, kun taas illan vastustaja Dynamo Moskova on ehdoton laatunippu. Dynamo iski Severstalin reppuun joulukuun vierasottelussa viisi häkkiä, joten kotikaukalossa kolmeen maaliin yltäminen pitäisi olla täysin rutiininomainen temppu.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut