Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Jokerit kohtaa kotikaukalossa Slovan Bratislavan

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Jokerit kohtaa kotikaukalossa Slovan Bratislavan

KHL:ssä pelataan tänään runkosarjan toiseksi viimeinen kierros, josta löytyvät myös päivän pelivalinnat. Tässä vetovihjeet tuplaukseen.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Jokerit – Slovan Bratislava

Jokerit saa tänään vastaansa koko sarjan huonoimman joukkueen, kun vieraaksi saapuu Slovan Bratislava. Vierasjoukkueen lähtökohdat otteluun ovat haastavat, sillä kokoonpano on todella vajaavainen. Kaiken lisäksi ykkösvahti Jakub Stepanek on pelikiellossa, joten maaliin joutuu 18-vuotias Michal Vojvoda, joka on pelannut urallaan KHL:ssä vajaan erän ennen tätä. Jokerit sai tappioputken poikki maanantaina ja muutenkin asenne kaukalossa oli pirteä. Samaa on varmasti luvassa tänään, sillä joukkueella on viimeiset hetket kasata itseluottamusta pudotuspeleihin. Yli 4,5 maalia vaikuttaa loistavalta pelivalinnalta otteluun.

Neftekhimik – SKA Pietari

SKA Pietarilla on vielä teoreettiset mahdollisuudet runkosarjan voittoon, joten sinänsä panosta vielä riittää. Sen sijaan Neftekhimikin kausi saa päätöksensä tänään, kun joukkue pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa. Isäntien pelaamisesta voi puuttuakin jo viimeinen rutistus, jota todellakin SKA Pietari vastaan tarvittaisiin. Kotijoukkue on päästänyt kolmessa edellisessä ottelussa peräti 13 maalia, joten omissa riittää ongelmia. SKA ei jätä noita mahdollisuuksia hyödyntämättä, joten maaliverkot tulevat heilumaan. Lapulle lähtee SKA yli 2,5 maalia.

LÄTKÄKERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut