Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Jokerit avaa kauden Avangard Omskia vastaan

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Jokerit avaa kauden Avangard Omskia vastaan

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat KHL:stä, jossa muun muassa Jokerit pääsee starttaamaan kautensa. Tässä perustelut ja pelivalinnat!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Jokerit – Avangard Omsk

Jokerit aloittaa kauden kotiottelulla, kun vieraaksi saapuu sunnuntaina TsSKA Moskovan kaatanut Avangard Omsk. Vierasjoukkueella on kauden avaus jo takana ja se voidaan laskea pieneksi etulyöntiasemaksi. Omsk on tälläkin kaudella laadukas joukkue, joten Jokereilla on edessään suuri haaste. Ottelusta muodostunee erittäin tasainen, missä molemmat tulevat iskemään osumia. Omsk yli 1,5 maalia kelpaa kertoimensa puolesta tuplaukseen mainiosti.

Sibir – Amur

Sibir on tehnyt kesän aikana mielenkiintoisia hankintoja, sillä riveihin on saapunut muun muassa Harri Säteri, Jyrki Jokipakka, Mikael Ruohomaa ja Juuso Puustinen. Amur on vuodesta toiseen yksi sarjan heikoimpia joukkueita ja varsinkin vieraskaukalossa se on ollut ongelmissa jo monen vuoden ajan. Sibirillä on loistava mahdollisuus avata kausi voitolla. Laitetaan lapulle isäntien yli 1,5 maalia.

Barys – Admiral Vladivostok

Barys on tullut vuosien aikana tutuksi kovista ulkomaalaisvahvistuksista, joka tekevät kovia tehoja kaudesta toiseen. Barysin hyökkäysvoima onkin melkoinen ja muun muassa viime kaudella joukkue teki 62 ottelussa yhteensä 190 maalia. Viihdyttäviä otteluita on varmasti luvassa myös tällä kaudella, joten maaleja tultanee näkemään. Tähän otteluun valinta on yli 3,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut