Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Jokerit kohtaa tiistaina Barys Nur-Sultanin

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään KHL:n puolelta, missä Jokerit pelaa pitkästä aikaa kotona, kun vastaan tulee Barys Nur-Sultan.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Salavat Ufa – Severstal

Salavat Ufa on äitynyt loistavaan vireeseen ja varsinkin joukkueen suomalaisketju tekee kaukalossa ihan mitä haluaa. Severstal pystyy haastamaan isompia kotikaukalossaan, mutta vieraissa on vaikeaa. Ufa sen sijaan on kotona kova ja tästä saatiin osoitus viime ottelussa, kun Ak Bars Kazan kaatui 7-3. Ufan ML-voitto lähtee lapulle!

Jokerit – Barys Nur-Sultan

Mainos alkaa

Jokerit haki viime ottelussa tärkeän 3-1-voiton Spartak Moskovasta. Esitys oli jälleen ehjä parin heikomman ottelun jälkeen, joten odotukset tiistaiseen kotiotteluun ovat korkealla. Barys on ailahteleva jengi, jonka suurimmat ongelmat ovat puolustuspäässä. Jokerit pystyy varmasti haavoittamaan vierasjoukkuetta sen verran reippaasti, että Jokereiden yli 2,5 maalia kelpaa tuplaukseen.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!