Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Suomi kohtaa EM-karsinnoissa Armenian

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Suomi kohtaa EM-karsinnoissa Armenian

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekon ja jalkapallon puolelta. Alta pääset lukemaan pelivalinnat iltaan.

Pelikuponki 1:

Armenia – Suomi

Suomen pelaaminen on Markku Kanervan aikana perustunut laadukkaaseen puolustuspelaamiseen sekä nopeisiin vastaiskuihin. Armenia on ennakkoon heikompi joukkue, mutta varsinkin kotikentällä sillä on mahdollisuudet yllätykseen. Ottelu lähtee varmasti liikkeelle varovaisesti, joten mitään yltiöhyökkäämistä ei tulla näkemään. Alle 2,5 maalia kuulostaa hyvältä pelivalinnalta.

Norja – Ruotsi

Norja aloitti EM-karsinnat 2-1-tappiolla Espanjalle. Sen sijaan Ruotsi kaatoi avausmatsissa Romanian numeroin 2-1. Näin ollen vierasjoukkueella on hitusen helpommat lähtökohdat. Tosin Norja on aivan Ruotsin tasoinen joukkue, joten ottelusta on luvassa tasainen vääntö. Tätä voidaan pitää jopa ”paikalliskamppailuna”, joten luvassa voi olla mitä vain. Ruotsin maali on kertoimen puolesta sellainen valinta, että se lähtee lapulle.

Tämä lappu osallistuu kampanjaan!

Pelikuponki 2:

Luleå – Växjö

Luelå johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0, sillä se voitti ensimmäisen ottelun numeroin 3-1, kun taas vieraissa joukkue oli vahvempi lukemin 5-4. Varsinkin Växjön vahvuudet löytyvät hyökkäykset, joten puolustus on se akilleenkantapää, johon monet pelit kaatuvat. Parhaimpina päivinä joukkueen hyökkääminen on iloista ja tuhoisaa, joten vierasvoitto ei ole mahdottomuus. Täällä pelivalinta on kuitenkin juuri maaleja, joita tänäänkin on luvassa.

Bern – Biel

Bern joutui todella koville NLA-liigan pudotuspelien avauskierroksella, sillä Servette laittoi tosissaan kampoihin jokaisessa pelissä. Hallitseva mestari nappasi kuitenkin jatkopaikan lopulta voitoin 4-2. Tuo teki varmasti henkiselle puolelle hyvää, kun mestaruusjuna porskuttaa kohti ainoaa tavoitetta. Biel on laadukas joukkue, mutta Bernin kotietu ja hitusen kovempi materiaali kääntää vaakakupin isäntien puoleen. Bernin ML-voitto lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut