Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Onko Kärpät uusi Suomen mestari?

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Onko Kärpät uusi Suomen mestari?

Tuplaus on edennyt jo neljänteen päivään, joten panokset alkavat pikku hiljaa kovenemaan oikein kunnolla. Tässä vetovihjeet torstaille!

Kymppi Kärpille tuo 140 euron tilin torstaina!

Vetovihjeet tuplaukseen:

HPK – Kärpät

HPK on tiukan paikan edessä, sillä ainoastaan voitto pitää haaveet elossa mestaruudesta. Kärpät on kahdessa edellisessä pelissä ollut todella kliininen, joten kotijoukkueen on pystyttävä löytämään lääkkeet oululaisten pysäyttämiseen. Nyt suurimmat paineet ovat HPK:n leirissä, sillä Kärpille tappio ei olisi katastrofi. Tämä voikin näkyä kaukalossa Kärppien vapautumisena. Kärpät yli 1,5 maalia tarjoilee sellaisen kertoimen, että sitä voi tässä tapauksessa ohittaa.

Eintracht Frankfurt – Chelsea

Eurooppa-liigassa on välierien aika, joten panokset alkavat kasvamaan. Chelsea saa välierissä vastaansa saksalaisen Frankfurt, joka ainakin kotipelissä omaa kaikki mahdollisuudet voittoon. Isännät ovat kovassa iskussa ja varsinkin puolustus on toiminut hyvin, muutamia heikkoja hetkiä lukuunottamatta. Avausosassa ei otteluparia voi voittaa, mutta sen voi hävitä. Tämä tulee näkymään varovaisuutena, sillä riskejä vältetään molemmissa leireissä. Näin ollen tuskin mitään maalijuhlia tullaan näkemään. Alle 3,5 maalia on oiva pelivalinta tuplaukseen.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut