Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: HAVU ja ENCE ovat molemmat tositoimissa tiistaina

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: HAVU ja ENCE ovat molemmat tositoimissa tiistaina

Vetovihjeet tuplaukseen painottuvat tiistaina CS:n puolelle, missä nähdään tositoimissa suomalaisjoukkueet HAVU ja ENCE. Tässä pelivalinnat iltaan.

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

Pelikuponki 1:

HAVU – MAD Lions

HAVU ja MAD Lions kohtaavat Flashpoint-turnauksessa A-lohkon finaalissa, joten mielenkiintoa riittää. Joukkueet iskivät jo kertaalleen yhteen turnauksen alussa ja tuolloin suomalaisjoukkue HAVU oli vahvempi lukemin 2-1. Kumpikin joukkue on parantanut otteitaan tuosta ottelusta, joten luvassa on kova vääntö voitosta. MAD Lions on suosikki voittajaksi, mutta HAVU omaa kaikki mahdollisuudet, sillä suomalaiset ovat sellaisessa iskussa tällä hetkellä. Ei olisikaan suuri yllätys, jos tässä pelissä pelattaisiin kaikki kolme karttaa.

Ninjas in Pyjamas – ENCE

Ruotsalainen Ninjas in Pyjamas taistelee tiukasti lohkovoitosta, joten joukkueella riittää panosta illan ottelussa. Sen sijaan ENCE on lohkojumbona jo ulkona jatkopeleistä, joten enää pelataan kunniasta. ENCEn tuska voittamiseen niin on järjetön, että se maksaa otteluita tällä hetkellä selvästi heikompiakin joukkueita vastaan. Ninjas in Pyjamas on parempi joukkue, joten itseluottamuksen rakentaminen ennakkoon haastavampaa joukkuetta vastaan voi olla tuskallista. Otetaan varman päälle ja laitetaan lapulle NiPin +1,5.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Neman Grodno – Shakhtar Soligorsk

Valko-Venäjän kiekkoliigan pudotuspeleissä nähdään aina niin legendaarinen Game 7, jossa panoksena on finaalipaikka. Joukkueet ovat kohdanneet nyt kuusi kertaa ja ainoastaan kahdesti otteluissa on nähty yli neljä maalia. Kahdessa edellisessä maalimäärät ovat jääneet kolmeen ja kahteen maaliin, joten otteluiden panokset ovat näkyneet kaukalossa. Nyt virheitä vältetään entistä enemmän, joten peli tullee lähtemään käyntiin todella varovaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että maali-iloittelua ei tänään nähdä, vaan osumat jäävät todella minimiin. Lapulle lähteekin siis alle 4,5 maalia.

Astralis – Team Vitality

Astralis lähtee illan ESL Pro Leaguen matsiin Team Vitalitya vastaan selvänä ennakkosuosikkina, eikä syyttä, sillä pitäähän se hallussaan CS:GO:n maailmanlistan kakkospaikkaa.

Joukkue hävisi käynnissä olevan turnauksen avausmatsinsa, mutta tämän jälkeen tilille on napsunut kolme voittoa. Vitality ei ole sekään pelannut huonosti, joten molemmilla riittää panosta – ja tässä saatetaan pelata jopa lohkovoitosta.

Luotetaan tanskalaiseen voimaan ja isketään lapulle Astraliksen voitto.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut