Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: HAVU yrittää selvittää tiensä kolmen joukkoon

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat Flashpoint-turnauksesta, jossa pelataan todella isoista panoksista. Tässä perustelut ja pelivalinnat iltaan.

eSports-vedonlyöntikisa: Tarjolla peräti 500 euron päävoitto!

Vetovihjeet tuplaukseen:

HAVU – Cloud9

HAVU hävisi maanantaina avauskartan, mutta tämän jälkeen suomalaisjoukkue nappasi kaksi karttavoittoa ja lunasti paikan neljän joukkoon. Cloud9 puolestaan voitti Orglessin 2-1, joten myös siellä voitto irtosi pidemmän kaavan mukaan. HAVU voitti aikaisemmin Cloud9:n 2-0, mutta nyt luvassa on varmasti tasaisempi ottelu eikä olisi ihme, vaikka voittaja selviäisi vasta kolmannessa kartassa. Yli 2,5 karttaa lähtee lapulle.

MAD Lions – MIBR

Mainos alkaa

MAD Lions on Flashpoint-turnauksen suurin voittajasuosikki ja joukkue onkin yhden voiton päässä finaalipaikasta. MIBR oli lähellä hävitä HAVUlle, mutta lopulta tuloksena oli todellinen taisteluvoitto. MAD Lions on joukkueista laadukkaampi, joten ainakaan MIBRin 2-0-voittoa ei missään nimessä tulla näkemään. MAD Lions +1,5 lähteekin tuplaukseen.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!