Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Jatkuuko OG:n huima lento tiistainakin?

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistaina ESL Pro Leaguesta, jossa suomalaisen Aleksib:n johtama OG jatkaa pelejään. Tässä pelivalinnat!

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

Vetovihjeet tuplaukseen:

G2 Esports – OG

OG:n startti ESL Pro League -turnaukseen on ollut täydellinen, sillä avausottelussa TYLOO kaatui puhtaasti 2-0 ja toisessa ottelussa joukkue nappasi huikaisevan 2-1-voiton mousesportsista, joka on yksi maailman parhaimmista jengeistä. Nyt haaste on vähintään yhtä kova, koska G2 Esports on ollut viime kuukaudet hurjassa iskussa ja sijoitus maailmanlistalla on noussut kohisten. OG pystyy kuitenkin todellakin taistelemaan voitosta, mikäli otteet jatkuvat vastaavina. Yli 2,5 karttaa onkin loistava valinta tähän otteluun.

mousesports – Virtus.pro

Mainos alkaa

Mousesports on tänään pakkovoiton edessä, kun vastassa on Virtus.pro, joka aloitti turnauksen 0-2-tappiolla FaZelle. Mousesports on joukkueista huomattavasti laadukkaampi, joten ei pitäisi olla mahdollista, että joukkue tätä matsia häviäisi. Otetaan kuitenkin varman päälle ja laitetaan lapulle mousesports +1,5.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!