Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Urakka käyntiin futiskohteilla

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Urakka käyntiin futiskohteilla

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa on tällä viikolla peräti 7000 euron jättipotti, sillä kukaan ei onnistunut tuplaamaan läpi viime viikollakaan. Tässä vetovihjeet maanantaille!

Pelikuponki 1:

St. Mirren – Kilmarnock

Skotlannin liigassa kohtaavat sarjajumbona oleva St. Mirren sekä neljäntenä oleva Kilmarnock. St. Mirrenin peleissä on nähty tällä kaudella keskimäärin 2,7 osumaa, kun taas Kilmarnockin vastaava lukema on 2,3. Ainoastaan viidessä St. Mirrenin ottelussa on jääty alle kahteen maaliin, joten pari osumaa voidaan hyvällä syyllä odottaa myös tänään. Pelivalinta on yli 1,5 maalia.

Metz – Sochaux

Toinen kohde tulee Ranskan toiseksi ylimmältä sarjatasolta, jossa Metz saa vieraakseen Sochaux’n. Metz johtaa koko sarjaa ja joukkue on tiukasti matkalla takaisin pääsarjaan. Sen sijaan Sochaux on putoamisviivan alapuolella, joten paine alkaa kasvamaan. Metz on selvästi laadukkaampi joukkue, joten vain kotivoitto voi olla tilauksessa.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Lechia – Wisla Plock

Puolan liigaa johtava Lechia saa tänään vieraakseen toiseksi viimeisenä olevan Wisla Plockin. Lechia on koko sarjan paras kotijoukkue, sillä se ei ole hävinnyt tällä kaudella ainuttakaan ottelua kotikentällä. 12 ottelusta on irronnut 30 pistettä ja tehtyjä maaleja on 25. Plock ei pysty tänään vieraissa yllättämään, vaan lapulle lähtee Lechian yli 1,5 maalia.

Benfica – Belenenses

Benfica on Portugalin sarjassa toisena ainoastaan pisteen perässä johtavaa FC Portoa. Joukkueella on kuitenkin yksi peli vähemmän pelattuna, joten tänä iltana sarjakärki voi vaihtua. Belenenses on edellisen kerran voittanut Benfican vieraskentällä vuonna 2000, joten se kertonee kaiken joukkueiden välisestä tasoerosta. Benfica on suvereeni suosikki otteluun eikä joukkue tule menettämään pisteitä.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut