Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futista sekä KHL-kiekkoa maanataille

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantain osalta pääosin jalkapallon puolelta, mutta mahtuu mukaan myös yksi KHL-ottelu.

Pelikuponki 1:

Göteborg – Häcken

Göteborgin kausi Ruotsin Allsvenskanissa on ollut huomattavan mollivoittoinen, sillä joukkue on sarjataulukossa neljänneksi viimeisellä sijalla. Viimeisimmässä ottelussaan se onnistui kaatamaan sarjajumbo Helsingborgin lukemin 1-0, mutta tätä oli edeltänyt kolmen ottelun tappioputki.

Häckenin tarina on ollut hyvinkin päinvastainen, sillä mikäli joukkue nappaa tänään kolme pistettä, nousee se kolmannelle sijalle ja kiinni ensi kauden europelipaikkoihin.

Mainos alkaa

Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina pääsääntöisesti varsin vähämaalisia otteluita, ja päättyihän kauden ensimmäinen keskinäinenkin lukemiin 0-0.

Ottelu on Göteborgillekin todella tärkeä, sillä se pyrkii välttämään putoamiskarsinnat. Siksipä lapulle valikoidaan alle 2,5 maalia.

Leuven – St. Truiden

Kotijoukkue Leuven on aloittanut kauden Belgiassa mukiinmenevästi, sillä se löytyy 18 joukkueen pääsarjasta 9. sijalta. Kun otteluita on takana 11, joukkue ei ole vielä kertaakaan jäänyt maaleitta.

Näin ei tapahdu myöskään tänään, kun vastaan asettuu 16. sijalla oleva St. Truiden. Täydennetään ensimmäinen lappu siis kohteella Leuven yli 0,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

CSKA Moskova – Sibir

KHL:n paras joukkue on ollut jälleen tällä kaudella CSKA Moskova, joka tekee lähes poikkeuksetta vastustajasta selvää. Nyt vastaan asettuva Sibir ei ole millään lailla isäntien tasolla ja vieraskaukalossa eromatka on entistä suurempi. CSKA Moskova -1,5 kelpaa lapulle.

Galatasaray – Kayserispor

Toinen kohde poimitaan Turkin liigasta, jossa kärkikastiin kuuluva Galatasaray saa vieraakseen häntäpään Kayserisporin. Jo sarjataulukko kertoo rajua kieltä joukkueiden välisestä tasoerosta, joten kotivoitto on oikein oikeutettu valinta maanantaille.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!