Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: ESL Pro League tarjoilee maanantain kohteet

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen kaivettiin jälleen ESL Pro League -turnauksen puolelta, missä pelataan tuttuun tapaan kolmen ottelun iltapuhde. Tässä pelivalinnat!

Pelikuponki 1:

Fnatic – forZe

Fnatic lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, sillä joukkue on tällä hetkellä maailman viiden parhaan joukkueen johdossa. Fnatic aloitti ESL Pro Leaguen tappiolla, mutta tämän jälkeen tilille on tullut kaksi voittoa. Sen sijaan forZe aloitti turnauksen kahdella voitolla, kunnes voittoputki tyssäsi viime ottelussa. Tässä ottelussa forZella ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla mahdollisuuksia, vaikka nippu onkin yllätysvalmis. Laitetaan lapulla Fnaticin voittoa.

North – BIG

Mainos alkaa

Tässä on kahden tasaväkisen joukkueen kohtaaminen, johon BIG lähtee kuitenkin hienoisena suosikkina viimeaikaisten otteiden johdosta. BIG yllätti kaikki nappaamalla turnauksen alkuun kaksi todella kovaa päänahkaa. Viime ottelussa kuitenkin edessä oli pudotus maan pinnalle, kun compLexity Gaming nappasi 2-1-voiton. North on ennakkoluuloton joukkue, joka on useamman kerran viime vuoden lopussa voittanut BIGin, joten kokemusta tuosta löytyy. Vaikea nähdä, että North ei pystyisi laisinkaan laittamaan kampoihin. Tuplaukseen lähtee kohteeksi North +1,5 karttaa.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Natus Vincere – compLexity Gaming

Maailmanlistan ykkösenä oleva Natus Vincere ei ole päässyt lainkaan onlinessa kiinni peliin, sillä kaksi ensimmäistä peliä päättyivät noloihin 2-1-tappioihin ja viime ottelussa forZe kaatui hikisesti 2-1. Na’Vi onkin ollut ihmeellisen sekaisin ja se jättää pientä epävarmuutta illan peliin, koska compLexity ei ole kuitenkaan mikään huumorinippu. Natus Vincere tullee ottelun voittamaan, mutta se voi jälleen vaatia sen kolmen kartan esityksen, joten tuplaukseen lähtee yli 2,5 karttaa kohde.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!