Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Suosikit ovat kovia keskiviikkona!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet keskiviikon tuplaukseen tulevat CS:GO:n puolelta, missä taistelu major-turnauksen ranking-pisteistä käy kuumana! Tässä pelivalinnat!

Lue myös: Nappaa 10 euron ilmaisveto illan matseihin!

Vetovihjeet tuplaukseen:

FaZe – Ninjas in Pyjamas

FaZe on ehkäpä maailman kuumin CS-joukkue tällä hetkellä, sillä joukkueella on päällä kahdeksan ottelun voittoputki, jonka aikana on kaatunut muun muassa mousesports, G2 ja OG. Ninjas in Pyjamas on myös hienossa vireessä, mutta joukkue on joutunut selvästi tiukemmalla omissa otteluissaan. FaZelta löytyy sellaista poikkeuksellista taitoa, että joukkue on pakko laskea suosikiksi tässä kamppailussa. Lähdetäänpä siis joukkueen kelkkaan!

Astralis – G2

Tanskalaisjoukkue Astralis on maailmalistan ykkösenä tällä hetkellä – ja täysin ansaitusti. Huimalla tasolla viikosta ja kuukaudesta toiseen pelaava Astralis on kuin kone, jonka vain kävelee vastustajien ylitse. G2 on maailman huippujoukkueita, mutta nyt valitettavasti vuori on liian kova kiivettäväksi eikä pelkästään kennyS:n huippuotteet riitä. Astralista lähtee lapulle!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!