Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Jalkapallon EM-karsinnoissa mielenkiintoinen päivä

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Jalkapallon EM-karsinnoissa mielenkiintoinen päivä

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat jalkapallon EM-karsinnoista, jossa pelataan isoista panoksista. Tässä perustelut ja pelivalinnat illalle.

Suomi – Kreikka -KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Färsaaret – Ruotsi

Ruotsi on Romanian kanssa tasapisteissä lohkossa kakkosena, joten tänään ei ole varaa menettää pisteitä. Färsaaret on koko lohkon jumbo, sillä kasassa on neljä tappiota, joissa omiin on mennyt peräti 12 maalia. Ruotsi on onnistunut tekemään neljään otteluun kahdeksan maalia, joten hyökkäys on hyvässä mallissa. Vierasvoitto ja Ruotsin maalijuhlat ovat todennäköiset, joten lapulle lähtee Ruotsin yli 1,5 maalia.

Romania – Espanja

Espanja on pelannut EM-karsinnat tähän mennessä puhtaasti, sillä 4 ottelua on tuonut tilille 12 pistettä. Maaleja näissä peleissä on syntynyt 11, joten hyökkäys totutussa vireessä. Myös Romania on aloittanut karsinnat kelvollisesti, mutta toisaalta ainut isompi haaste on ollut Ruotsi ja siitä tuli tappio. Romania pystyy kotona yllättämään, mikäli Espanja löysäilee, mutta siihen on vaikea usko. Espanjan yli 1,5 maalia on loistava kohde lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut