Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: ENCE aloittaa pelinsä ESL Pro Leaguessa!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään vahvasti eSportsista, joka lisättiin poikkeuksellisen tilanteen vuoksi myös Coolbetin kampanjaan! Tässä pelivalinnat!

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

Pelikuponki 1:

ENCE – Spirit

ENCE on kovassa paikassa, sillä kohta tekosyitä ei voi enää keksiä, jos voitot kiertävät joukkueen kaukaa. Spirit on kelvollinen joukkue, mutta ENCEllä ei pitäisi hyvänä päivänä olla mitään ongelmia voiton suhteen. Suomalaisjoukkueella on hyvä valmistautuminen alla, joten aineksia on saada tuloksia, kunhan peli pysyy kasassa. ENCEn tarjottava kerroin on sen verran kova, että se on pakko napata tuplaukseen.

Antalyaspor – Sivasspor

Mainos alkaa

Turkin liigan ainoassa ottelussa kohtaavat 12. sijalla oleva Antalyaspor sekä neljäntenä oleva Sivasspor, joka taistelee vielä tosissaan jopa mestaruudesta. Kummankin joukkueen peleissä on tehty kohtuu reippaasti maaleja keskiarvollisesti ja tämä jatkuu myös tänään, joten laitetaan lapulle yli 1,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Team Vitality – GODSENT

Team Vitality on rankingin 10. sijalla, kun taas GODSENT löytyy sijalta 17. Se kertoo myös sen, että Team Vitality on suosikki voittajaksi. Vitality teki pieniä muutoksia kokoonpanoonsa Katowicen turnauksen jälkeen ja nyt kuvioita on päästy hiomaan yli kahden viikon ajan. Joukkue on ollut aivan liikaa riippuvainen ZywOon peliesityksistä. Vaikka ranskalainen pystyykin yksi ratkomaan voittoja, niin maailman kärkijoukkueita vastaan se ei riitä. GODSENTia vastaan ZywOon voi yksinäänkin vielä ratkaista voiton ja se on iso ase Vitalitylle. Laitetaan lapulle Vitalityn voitto

Astralis – Ninjas in Pyjamas

Rankingissa toisena oleva Astralisia on jo pitkään pidetty maailman parhaimpana CS-joukkueena. Natus Vinceren voitto Katowicessa muutti kuitenkin rankingin päälaelleen, joten Astralis himoitsee päästä takaisin ykköseksi. Maanantain ottelussa joukkueella ei pitäisi olla minkäänlaisia ongelmia napata voittoa, sillä Astralis on monta pykälää kovempi nippu kuin Ninjas in Pyjamas. Astralisin voittoa lapulle.

Khumo – Zvezda

Venäjän VHL:ssä pelataan pudotuspelien toista kierrosta. Konferenssinsa voittanut Zvezda johtaa ottelusarjaa Khumoa vastaan voitoin 2-1. Vierailijat lähtevät suosikkina myös neljänteen otteluun, sillä Khumo sijoittui runkosarjassa vasta seitsemänneksi, minkä lisäksi joukkueella on raastava seitsemän pelin sarja alla avauskierrokselta. Luotetaan konferenssivoittajan vireeseen ja laitetaan lapulle Zvezda yli 1,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!