Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Saksa on kovassa paikassa EM-karsinnoissa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Saksa on kovassa paikassa EM-karsinnoissa

Vetovihjeet maanantain tuplaukseen tulevat jalkapallon EM-karsinnoista sekä jääkiekon KHL:stä. Tässä perustelut ja pelivalinnat!

Pelikuponki 1:

Pohjois-Irlanti – Saksa

Saksa hävisi edellisen ottelun Hollannille ja se mutkisti hurjasti lohkon asetelmia. Toistaiseksi kärjessä on Pohjois-Irlanti, jolla on tosin ylivoimaisesti pahin ohjelma jäljellä, koska jäljellä on kaksi ottelua Saksaa ja Hollantia vastaan. Tämän iltaisessa ottelussa onkin hurjat panokset, sillä voittaja ottaisi ison askeleen kohti jatkopaikkaa. Saksa on materiaaliltaan selvästi parempi joukkue ja sen pitäisi pystyä voittoon myös vieraissa.

Azerbaidzhan – Kroatia

Kroatia on tänään todellisen pakkovoiton edessä, kun vastassa on pisteittä jumbopaikalla oleva Azerbaidzhan. Kroatilla ei ole yksinkertaisesti varaa menettää tänään pisteitä, sillä tilanne on lohkossa on niin tasainen. MM-finaalissa pelannut maa ei sitä tule tekemäänkään.

Venäjä – Kazakstan

Venäjällä on tänään mahdollisuus ottaa iso askel kohti EM-kisoja, jos se onnistuu kaatamaan Kazakstanin. Suosikista ei todellakaan ole mitään epäselvyyttä, sillä Venäjä on joukkueista monta pykälää laadukkaampi. Vain kotivoitto kelpaa tänään.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan, jossa on tällä viikolla 6000 euron jättipotti!

6000€ JACKPOT!

Pelikuponki 2:

Severstal – TsSKA Moskova

TsSKA Moskova on aloittanut kauden kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Pelissä on vielä paljon parannettavaa, mutta moskovalaisilta on nähty ajoittain tuttua konemaista suorittamista. Severstal ei kuulu todellakaan KHL:n kärkiseuroihin, vaan pudotuspelipaikkakin olisi joukkueelle suuri voitto. TsSKA ei voi millään pupeltaa tänään.

Vitjaz – Dynamo Moskova

Dynamo Moskova on aloittanut kauden kolmella 3-2-voitolla, joten suoritukset ovat olleet rutiininomaisia. Nyt vastaan asettuu Vitjaz, joka on myös ollut pirteä heti kauden alusta lähtien. Luvassa onkin varmasti tasainen ottelu, jossa Dynamo Moskova on kuitenkin hienoinen ennakkosuosikki. Ei olisi ihme, vaikka molemmat osuisivat vähintään pariinkin otteeseen tolppien väliin. Dynamo Moskovan yli 1.5 maalia lähtee lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut