Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon EM-karsinnoista, joissa riittää vilskettä koko maanantai-illan ajaksi. Tässä pelivalinnat iltaan!

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa on tällä viikolla jo hurja 8000 euron jättipotti!

Pelikuponki 1:

Färsaaret – Norja

Norjalla on tänään sellainen tilanne, että vain voitto pitää maan haaveet kisapaikasta hengissä. Pistemenetys sen sijaan jo murentaisi rajusti toiveita, sillä sitten on napattava pisteitä jo melkein Espanjaltakin. Färsaaret on hävinnyt kaikki kolme otteluaan ja omiin on kolissut peräti kymmenen maalia. Norjan pitäisi pystyä hakemaan selvä voitto vieraista.

Tanska – Georgia

Tanska jäi perjantaina tasapeliin Irlannin kanssa, joten joukkueella on lähes pakkovoitto tänään. Georgia on kerännyt kolmesta ottelusta kolme pistettä, sillä maa otti voiton ainoastaan selvästi heikommasta Gibraltarista. Tanska on joukkueista selvästi vahvempi ja kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien suuntaan. Vain kotivoitto kelpaa!

Ukraina – Luxemburg

Ukraina nappasi viime viikolla vakuuttavan 5-0-voiton Serbiasta ja se nosti joukkueen lohkon piikkipaikalle. Nyt vastaan asettuu lohkon huonoimpiin joukkueisiin kuuluva Luxemburg, joten kolme pistettä on tilauksessa. Ukrainalla on sellainen flow tällä hetkellä päällä, että sitä on vaikea kotikentällä pysäyttää. Ukraina ei voi kuitenkaan lähteä otteluun takki auki, sillä panokset ovat kaikilla selvillä. Voitto nostaisi entisestään maan toiveita EM-kisapaikasta. Ukraina -1,5 lähtee lapulle!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Tshekki – Montenegro

Tshekki on lohkossaan toisena, sillä alla on tappio Englannille sekä voitto Bulgariasta. Sen sijaan Montenegro on lohkon viimeisenä, sillä maa on pelannut tasan sekä Kosovon että Bulgarian kanssa ja puolestaan Englannille tuli tappio. Tshekki on kotiottelussa suosikki ja myös vire puoltaa sitä. Montenegrolla on myös pientä kuohuntaa joukkueessa, sillä osa pelaajista oli poissa Kosovo-pelistä omien aatteidensa vuoksi. Myös valmennukseen kuulunut Ljubiša Tumbaković loisti poissaolollaan ja se toi lopulta miehelle potkut. Pelivalinta otteluun on Tshekki yli 1,5 maalia.

Serbia – Liettua

Serbia kärsi nöyryyttävän 5-0-tappion Ukrainalle, joka tuo omat haasteensa kovan futismaan karsintaan. Tänään joukkueella ei ole enää varaa kompuroida tai EM-kisat voidaan alkaa pikku hiljaa unohtamaan. Liettua joutuukin melko tekemättömään paikkaan, kun selvästi vahvempi Serbia tulee otteluun ärsytettynä. Isännät pistelevät salettiin voittoon kotiyleisön edessä. Serbia yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut