Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Norwich hakee jatkopaikkaa Liigacupissa

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Tiistain vetovihjeet tuplaukseen tulevat jalkapallon Mestarien liigan karsinnoista sekä Englannin Liigacupista. Tässä perustelut ja pelivalinnat illalle!

Pelikuponki 1:

Crvena zvezda – Young Boys

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu Sveitsissä päättyi lukemiin 2-2, joten Crvena zvezda lähtee Serbiassa pelattavaan otteluun paremmista lähtökohdista. Tänään kotietu on valtaisa, joten se tulee antamaan isännille todella paljon virtaa kentälle. Viime kaudella lohkovaiheessa pelannut Crvena zvezda on niin jäätävä kotijoukkue, että ei se missään nimessä jää nollille tänään.

Krasnodar – Olympiakos

Olympiakos voitti ensimmäisen osan 4-0, joten Krasnodar saa hyökätä heti alkuvihellyksestä lähtien. Se tarkoittaa sitä, että Olympiakos tulee saamaan useita vastaiskuja, jotka viimeistään naulaavat otteluparin. Olympiakosin yli 0,5 maalia onkin loistava kohde tiistaille.

Rosenborg – Dinamo Zagreb

Rosenborg hävisi vieraissa numeroin 2-0, vaikka se sai omat mahdollisuutensa maalintekoon. Tärkeän vierasmaalin puuttuminen voi olla ratkaiseva takaisku, mutta jatkopaikka on silti vielä mahdollinen. Rosenborg pystyy kotonaan iskemään useammankin maalin, joten luvassa on mielenkiintoinen kohtaaminen. Lapulle lähtee Rosenborg yli 0,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

Pelikuponki 2:

Bristol Rovers – Brighton

Brighton on ollut pirteä ilmestys alkukaudesta ja uusi valmentaja on selvästi tuonut uusia tuulia pelaamiseen. Nyt vastaan asettuu kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Bristol Rovers, joten tasoero on selvä vierasjoukkueen hyväksi. Brighton saattaakin napata jopa murskavoiton, joten vierailijoiden yli 1,5 maalia kelpaa peleille!

Crawley Town – Norwich

Norwich on esiintynyt Valioliigassa pirteästi, vaikka tilillä on kolmen ottelun jälkeen vain kolme pistettä. Otteluohjelma on kuitenkin ollut haastava, joten itseluottamusta varmasti joukkueesta löytyy, sillä se on osoittanut pystyvänsä haastamaan myös isompiaan. Nyt vuorossa on kuitenkin selvästi heikompi vastustaja, joka Norwichin pitäisi pystyä lyömään, vaikka kokoonpanossa onkin kierrätystä. Norwich ei tätä ottelua mokaa!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!