Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Dortmund tarjoilee mainion kohteen keskiviikolle

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Dortmund tarjoilee mainion kohteen keskiviikolle

Hommaa jatketaan keskiviikkona jääkiekon ja jalkapallon turvin. Alta pääset tsekkaamaan vetovihjeet sekä perustelut valintoihin.

Pelikuponki 1:

Spartak Moskova – SKA Pietari

SKA Pietari on kolmen pisteen päässä runkosarjaa johtavasta TsSKA Moskovasta. Tuo ero on vielä mahdollista kuroa kiinni, mutta tappioihin ei ole varaa. Nyt on loistava mahdollisuus kartuttaa pistetiliä, sillä vastassa on heikosti viime aikoina pelannut Spartak Moskova. Isännät hävisivät edellisen ottelun kotikaukalossa Dynamo Moskovalle numeroin 1-5. Nyt vastus on vielä pykälää kovempi, joten vain vierasvoitto voi olla lähtökohtana tänään. Pelivalinta on SKA ML-voitto.

Lokomotiv Jaroslavl – Torpedo

Siinä missä Lokomotiv on koko KHL:n kuumin joukkue, niin Torpedo sukeltaa syvissä vesissä. Torpedo onkin kuntopuntarissa aivan viimeisillä sijoilla, sillä 15 edellistä ottelua ovat tuoneet tilille 10 pistettä. Vieraissa Torpedo on voittanut kymmenestä edellisestä ottelusta ainoastaan yhden. Lokomotiv on selvä suosikki otteluun paremman vireensä ja materiaalinsa turvin. Lapulle lähtee Lokon voitto!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan.

Pelikuponki 2:

Tottenham – Borussia Dortmund

Tottenham lähtee haastavasta tilanteesta Mestarien liigan pudotuspeleihin, sillä sekä Harry Kane että Dele Alli puuttuvat loukkaantumisten vuoksi. Myös Dortmund koki pahan menetyksen, kun Marco Reus loukkasi reitensä Saksan Cupissa. Reusin tilalle on kuitenkin asettaa superlupaava Jadon Sancho, joka tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia Spursin puolustukselle. Dortmund perustaa pelinsä iloiseen ja aggressiiviseen hyökkäyspeliin, joten maalipaikkoja nähtänee molemmissa kenttäpäissä. Tottenham on kotietunsa vuoksi suosikki, mutta Dortmund on sen vaarallinen joukkue, että se saattanee hakea jopa voiton Lontoosta. Pelivalinta illan otteluun on kuitenkin Dortmund yli 0,5 maalia.

Ipswich – Derby

Englannin Mestaruussarjassa viimeisenä oleva Ipswich saa tänään vieraakseen tiukasti kärkisijoista taistelevan Derbyn. Vierasjoukkue on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä, joten täysi pistepotti olisi välttämätön tätä matsista. Sen sijaan Ipswichin tilanne sarjan hännillä on toivoton. Ero säilymiseen on kasvanut jo 10 pisteeseen eikä tuota kurota millään kiinni viimeaikaisilla peliesityksillä. Derbyn voitosta saa niin maittavaa kerrointa, että lyödään se lapulle.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa – voita 10 euron ilmaisveto!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut