Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Dortmund tarjoilee loistavan kohteen maanantaille

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Dortmund tarjoilee loistavan kohteen maanantaille

Coolbetin Tuplaus-kampanja tarjoilee joka viikko vähintään 5000 euron Jackpotin. Tässä vetovihjeet ja perustelut tänään alkavaan urakkaan.

Pelikuponki 1:

TsSKA Moskova – Vitjaz

TsSKA Moskova johtaa KHL:ää kolmen pisteen erolla. Näin ollen joukkue tarvitsee vielä neljä pistettä varmistaakseen runkosarjan voiton. Tänään joukkueella on erittäin hyvät mahdollisuudet napata kaksi pistettä, sillä Moskovaan saapuu vieraaksi selvästi heikompi Vitjaz. Vierasjoukkue on pienessä kriisissä, sillä alla on peräti viisi peräkkäistä tappiota. TsSKA ei tule antamaan mitään armoa maanantaina.

Jokerit – Spartak Moskova

Jokerit on esiintynyt viime aikoina tuloksellisesti heikosti. Peliesitykset eivät kuitenkaan ole olleet niin heikkoja, vaan henkilökohtaiset virheet ovat maksaneet pahasti. Myös viimeistely on ollut heikkoa, joten se vaatiin parantamista tulevissa koitoksissa. Nyt edessä on pitkästä aikaa paluu kotikaukaloon, joka tuo varmasti lisää näyttöhaluja illan peliin. Jokereilla on viimeiset hetket laittaa peli kuntoon, sillä pudotuspelit alkavat jo viikon kuluttua. Tänään vastustajaksi saapuva Spartak on varmistanut myös pudotuspelipaikan, mutta pelin kanssa riittää tekemistä, sillä kuudesta edellisestä ottelusta on irronnut vain yksi voitto. Jokerit o2,5 kelpaa lapulle.

Pelikuponki 2:

AS Roma – Bologna

AS Roma on tällä hetkellä sarjassa kuudentena, joten taistelu Mestarien liigan paikasta käy erittäin kuumana. Tällä hetkellä matkaa neljäntenä olevaan AC Milaniin on neljä pistettä. Näin ollen sarjan häntäpäässä olevaa Bolognaa vastaan ei ole varaa turhiin pistemenetyksiin. Roma otti henkisesti kovan voiton viime viikolla, kun joukkue kaatoi Mestarien liigan pudotuspeleissä FC Porton maalein 2-1. Tuo antaa varmasti lisäenergiaa illan otteluun. Kotivoittoa lapulle!

Nürnberg – Dortmund

Bundesliigaa johtava Dortmund on viime aikoina ollut heikossa vireessä ja se on tiukentanut mestaruustaistelun eloon. Maanantai-iltana Dortmundin on kuitenkin jo herättävä, sillä Nürnbergin kaltaista joukkuetta vastaan ei ole varaa menettää pisteitä. Sarjassa viimeisenä oleva Nürnberg on voittanut 21 ottelusta ainoastaan kaksi. Dortmund voitti kauden ensimmäisen keskinäisen numeroin 7-0. Vierasvoitto on yksi päivän parhaimmista pelivalinnoista.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut