Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Colorado ja Dallas kohtaavat toistamiseen NHL:n pudotuspeleissä

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon sekä jääkiekon puolelta. Tsekkaa päivän neljä kohdetta ja niiden perustelut alta.

Pelikuponki 1:

Philadelphia Flyers – New York Islanders

New York Islanders on ollut pudotuspeleissä äärimmäisen tylyn joukkue. Puolustuksen kautta pelaava Islanders ei anna vastustajille yhtään ylimääräistä tilaa ja se tukahdutti täysin myös Capitalsin tähtipelaajat. Flyers ei esittänyt Montrealia vastaan juurikaan mitään, vaikka etenikin jatkoon. Tässä sarjassa tila ja aika on vähissä, joten myös maalit jäävät piippuun. Alle 5,5 maalia lähtee lapulle!

Colorado Avalanche – Dallas Stars

Mainos alkaa

Dallas nappasi avausottelusta voiton numeroin 5-3. Se oli samalla osoitus siitä, että joukkue on todellakin taistelemassa jatkopaikasta. Coloradolle ongelmia tuo ykkösvahti Philipp Grubauerin loukkaantuminen, joten mietittävää riittää. Kummankin hyökkäys on timanttinen, joten maaleja tullaan varmasti näkemään myös tulevissa peleissä. Dallasin yli 1,5 maalia tarjoilee sellaisen kertoimen, että se napataan kiinni, sillä onhan Stars tehnyt neljään edelliseen otteluun 19 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Stabaek – Brann

Norjan Eliteserienin illan ainoassa ottelussa kohtaavat keskikastissa majailevat Stabaek ja Brann. Kummankin vire on kuitenkin heikon puoleinen ja yksi syy tähän on se, että omiin menee maaleja aivan liikaa. Kumpikin on onnistunut kuitenkin rokottamaan myös vastustajia, joten siltä kantilta ”molemmat joukkueet tekevät” -kohde vaikuttaa hyvältä!

Kalmar – Mjällby

Joukkueet kohtasivat kuukausi takaperin ja tuolloin pisteet tasattiin lukemin 2-2. Varsinkin Mjällbyn peleissä on viime viikkoina isketty ihan huolella maaleja, sillä kahdeksan edellisen matsin aikana verkot ovat heiluneet 28 kertaa. Myös Kalmarin peleissä on totuttu näkemään, että kumpikin joukkue osuu vähintään kertaalleen tolppien väliin. Yli 1,5 maalia on valinta tähän peliin.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!