Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: CSKA Moskova katkaisee neljän ottelun tappioputkensa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: CSKA Moskova katkaisee neljän ottelun tappioputkensa

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät tänään KHL:n puolelta, missä neljän ottelun tappioputkessa olevat Vitjaz ja CSKA Moskova iskevät yhteen.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Vitjaz – CSKA Moskova

Tässä ottelussa kohtaa kaksi neljän ottelun tappioputkessa olevaa joukkuetta, joten pisteet tulisivat molempiin leireihin tärkeänä lisänä. Sen lisäksi, että Vitjaz on hävinnyt neljä ottelua putkeen, niin joukkue on voittanut 10 edellisestä ottelusta ainoastaan yhden. Jos Vitjaz käänsi tiukkoja pelejä alkukaudesta voitoksi, niin nyt vastustajat ovat tehneet paikoista terävämmin.

CSKA Moskova on kärsinyt tehottomuudesta, mutta paikkoja joukkue pystyy luomaan ottelusta toiseen. Onkin vain ajankysymys, kun hanat jälleen aukeavat. Alla oleva tappioputki on tehnyt sen, että hallitsevan mestarin kertoimet ovat pompsahtaneet ylös ja se hyödynnetään päivän tuplauksessa. CSKA Moskova -1,5 on valinta keskiviikolle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut