Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: CS:GO käynnistää jälleen viikon urakan!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään totutusti ESL Pro League -turnauksesta, joka on käytännössä ainut käynnissä oleva tapahtuma.

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa ei viime viikolla saatu onnistumisia, joten tällä viikolla tarjolla on peräti 6000 euron Jackpot!

Pelikuponki 1:

FaZe – Virtus.pro

FaZe on pakkovoiton edessä maanantaina, kun vastaan asettuu turnauksen avausottelunsa pelaava Virtus.pro. FaZe on kärsinyt kahdessa huippukamppailussa katkerat tappiot ja nyt ei pistemenetyksiin ole enää varaa, mikäli joukkue haluaa selvitä jatkoon. FaZe on ehdottomasti laadukkaampi joukkue, jonka pitäisi marssia voittoon maanantaina. Otetaan kuitenkin varman päälle ja laitetaan lapulle FaZe +1,5.

Mainos alkaa

FURIA – MIBR

Kahden brasilialaisen joukkueen kohtaaminen tarjoaa varmasti viihdettä, sillä kummankin joukkueen luulisi tietävän toisen metkut. FURIA on hallinnut keskinäisiä otteluita ja tiimi lähtee myös tähän iltaan suosikkina. MIBR on ollut viime kuukaudet isossa sukelluksessa, mutta valoa on näkyvissä tunnelin päässä. MIBR pystyy varmasti haastamaan FURIAn ja varsinkin omassa karttavalinnassaan saumat on ehdottomasti voittoon. Yli 2,5 karttaa on kertoimensa puolesta hyvä valinta tuplaukseen.

Pelikuponki 2:

Evil Geniuses – Swole Patrol

Swole Patrol on ollut ESL Pro League -turnauksen todellinen valopilkku, sillä ensiksi joukkue laittoi 100 Thievesin todella tiukille häviten 2-1. Tämän jälkeen kuitenkin sitten jysähti, kun joukkue kaatoi Liquidin suoraan 2-0. Swole Patrol onkin osoittanut, että joukkue hamuaa tosissaan jatkoon lohkosta. Nyt vastaan asettuu Evil Geniuses, jolla on ollut isoja ongelmia viime viikkojen aikana eikä peli ole viime vuonna nähdyn kaltaisessa lennossa. Vaikka kertoimet puoltavat Evil Geniusesin voittoa, niin luvassa on huomattavasti tiukempi matsi. Tuplaukseen lähteekin kohteeksi Swole Patrol +1,5.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!