Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Crvena zvezda ja HJK kohtaavat Mestarien liigan karsinnoissa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Crvena zvezda ja HJK kohtaavat Mestarien liigan karsinnoissa

Vetovihjeet keskiviikolle tulevat Mestarien liigan karsinnoista, jossa nähdään muun muassa HJK. Tässä pelivalinnat ja perustelut illalle.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Crvena zvezda – HJK

HJK jatkaa Mestarien liigan karsintojaan keskiviikkona, kun 2. kierroksen otteluparissa vastaan asettuu serbialainen Crvena zvezda. Klubin ei ainakaan tarvitse paineista välittää, sillä Crvena zvezda on selvä suosikki ottelupariin. Varsinkin kotikentällä tuo tulee vielä korostumaan, sillä serbialaisfanit ovat Euroopan äänekkäimpiä ja sen sai kokea myös Liverpool viime kaudella. Isäntien suoritustaso on niin kova, että lapulle lähtee Crvenan yli 1,5 maalia.

BATE – Rosenborg

BATE oli isoissa ongelmissa avauskierroksella puolalaisen Piastin kanssa. Nyt vastus on asteen verran kovempi, kun arpa heitti vastaan Norjan suurseuran Rosenborgin. Vaikka BATE on kotona suosikki, niin Rosenborgilla on kaikki mahdollisuudet hakea loistava tulos Valko-Venäjältä. Vierasjoukkueen maalista saa sen verran maukkaan kertoimen, että se lähtee lapulle.

tuplaus vetovihjeet 2407

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut