Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Manchester City isännöi Wolvesia

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Manchester City isännöi Wolvesia

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon ja jääkiekon puolelta, sillä tarjolla on kohteita niin Valioliigasta, Italian Cupista kuin NHL:stäkin.

Muista, että Coolbet tarjoaa Tuplaus-kampanjassa 5000 euron jättipotin joka viikko!

Pelikuponki 1:

Manchester City – Wolves

Valioliigassa pelataan maanantaina kovista panoksista, sillä Cityllä ei ole varaa menettää ainuttakaan pistettä tai mestaruustaisto kääntyy vahvasti Liverpoolin suuntaan. Isäntien leirissä tuskin ainakaan sorrutaan ylimielisyyteen, sillä Wolves nappasi syksyllä Cityltä pisteen. Citylle Liverpool-voitto oli erittäin arvokas ja se myös toi selvästi lisävirtaa tekemiseen. Se näkyi sekä FA Cupissa että liigacupissa tylyllä tavalla, kun City murskasi vastustajansa. Nyt haaste on kovempi, mutta City tulee pyyhältämään Wolvesin yli.

AS Roma – Entella

Toinen kohde tulee Italian Cupista, jossa AS Roma saa vieraakseen Serie C:ssä pelaavan Entellan. Tasoero joukkueiden välillä pitäisi olla hurja, vaikka Roma saattaa lepuuttaakin osaa tähtinimistä. Toisaalta Serie A on ollut tauolla, joten kehissä saattaa olla jopa kovakin miehistö, jotta pelituntuma sarjan alkaessa olisi parempi. Roma -1,5 lapulle!

TUPLAUS-KAMPANJAAN

Pelikuponki 2:

Toronto – Colorado

Toisen lapun kohteet tulevat NHL:n puolelta. Loistavasti kauden aloittanut Colorado on ajautunut hurjaan syöksykierteeseen ja se on vahvasti syöksemässä joukkuetta ulos pudotuspeleistä. Myös Torontolla on hieman heikompi vaihe, mutta kriisistä ei voi millään puhua. Isännät ovat jokaisella osa-alueella selvästi vahvempi nippu ja se tulee näkymään kaukalossa. Kotietu lisää entisestään Toronton voittomahdollisuuksia. Toronto ML lapulle.

Edmonton – Buffalo

Kummankin joukkueen vahvuudet löytyvät täysin jostain muualta kuin puolustuspelistä, joten tässä kamppailussa on varmasti luvassa maaleja. Molempien joukkueiden ottelut ovat olleet tällä kaudella melko runsasmaalisia, sillä Edmontonin otteluissa on nähty keskimäärin 5,8 maalia, kun taas Buffalolla vastaava lukema on 5,5 maalia. Myös viime aikoina verkot ovat heiluneet, joten näillä puheilla lapulle lyödään yli 4,5 maalia.

Tämä lappu on mukana myös Coolbetin Tuplaus-kampanjassa, jossa on viikoittain tarjolla 5000 euron Jackpot.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut