Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Chelsea aloittaa kauden Valioliigassa

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Veikkausliigasta sekä Englannin Valioliigasta. Tsekkaa pelivalinnat iltaan!

Pelikuponki 1:

TPS – IFK Mariehamn

Molemmat joukkueet ovat viettäneet melkoisia maalitalkoita. TPS kävi ensin häviämässä KuPSille lukemin 3-1, jota seurasi kotona tullut 2-3-tappio Hakalle.

Maarianhaminalaisilla vuoristorata on ollut vielä rajumpaa. Ensin RoPS jäi jalkoihin 4-1, ja tätä seurasi 6-1-vierastappio HJK:lle. Viimeisimmästä matsista tuloksena puolestaan oli 2-2-tasapeli FC Lahden kanssa.

Kummallakin joukkueella vire on sen suuntainen, että ottelun yli 2,5 maalia napataan tuplauksen avauskohteeksi!

FC Lahti – KuPS

FC Lahti on pelannut kolme 2-2-tasapeliä putkeen, ja näitä edelsi 1-3-tappio Ilvekselle. KuPS puolestaan on Veikkausliigassa neljän ottelun voittoputkessa, ja maaleja se on näissä matsessa mättänyt peräti 12 kappaletta.

Ensimmäisen lapun täydennykseksi riittää todella pieni kerroin ja sellaisen tarjoaa KuPSin yksi maali, eli toisin sanoen KuPS o0,5.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Brighton – Chelsea

Chelsea teki todella kovia hankintoja kesän aikana, joten odotukset joukkueessa ovat valtavat heti kättelyssä. Vaikka kaikkia uusia miehiä ei vielä nähdä kehissä, niin esimerkiksi Timo Werner takaa sen, että hyökkäyksessä riittää vaarallisuutta. Brighton ei saa tällä kertaa edes kotiyleisöä taakseen, joten Chelsea tulee hakemaan voiton.

Sheffield United – Wolves

Sheffield United oli viime kauden sensaatiojoukkue, mutta nyt edessä on kirottu toinen kausi. Parempaan joukkue tuskin pystyy, sillä vastustajilla on taatusti tiedossa joukkueen vahvuudet. Wolves on vakiinnuttanut paikkansa TOP8-joukkueiden joukossa ja odotukset ovat jälleen kerran korkealla. Wolvesin yli 0,5 maalia kelpuutetaan lapulle tänään.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!