Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Mestarien liigan karsinnoilla jatketaan urakkaa!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät tänään Mestarien liigan karsintojen puolelta, missä pelataan jälleen tukku mielenkiintoisia kamppailuita.

VOITA VALIOLIIGA-MATKA!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Basel – LASK Linz

Basel teki melkoisen tempun viime kierroksella, kun se lähetti hollantilaisen PSV:n lauluun. Sveitsiläiset ovatkin osoittaneet heti kärkeen hyökkäysvoimansa, sillä maaleja on syntynyt myös kotimaan pääsarjassa. LASK Linz on kelpo nippu, mutta ei missään nimessä Baselin tasoinen. Isännät haluavatkin varmasti saada hyvän johdon toiseen osaotteluun, joka pelataan Itävallassa. Baselin yli 1,5 maalia on valinta tähän peliin.

CFR Cluj – Celtic

Skotlantilainen Celtic on tuttu näky Mestarien liigan karsinnoissa ja lohkovaiheessa. Meno on ollut jälleen tällä kaudellakin vakuuttavaa eikä joukkueella ole ollut mitään ongelmia toistaiseksi karsinnoissa. Myös Skotlannin liigassa startti oli räväkkä, sillä kausi käynnistyi 7-0-voitolla. Päivän tuplauslappu kruunataan Celticin yli 0,5 maalilla.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!