Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Barcelona ja Manchester United kohtaavat Mestarien liigassa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Barcelona ja Manchester United kohtaavat Mestarien liigassa

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon Mestarien liigasta sekä Ruotsin SHL:stä. Tässä perustelut ja pelivalinnat tiistaille.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa – voita 10 euron ilmaisveto!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Barcelona – Manchester United

Joukkueiden välinen ensimmäinen ottelu päättyi Barcelona 1-0-voittoon, joten mikään ei ole vielä selvää. Tiukka tilanne tarkoittaa sitä, että kummankaan ei tarvitse lähteä ottelun alkuun riskillä. Näin ollen varsinkin ManU tulee varmasti esittämään tiukkaa puolustuspelaamista ja kyttää vastaiskuja. Tämä vaikuttaa varmasti ottelun maalimääriin, joten mitään suurta maali-iloittelua tuskin tullaan näkemään. Alle 3,5 maalia kuulostaa hyvältä valinnalta.

Djurgården – Färjestad

Djurgården johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Joukkue esitti viime ottelussa todellisen ulospuhalluksen, joten odotettavissa on erittäin ärsyyntynyt kotijoukkue. Maaleja välieräsarjassa on nähty ja Djurgården onkin tehnyt jokaisessa ottelussa vähintään kaksi osumaa. Samalla kaavalla jatketaan myös tänään, joten lapulle lähtee kotijoukkueen yli 1,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut