Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Ruotsista löytyvät maanantain kovimmat kohteet

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Ruotsista sekä Afrikasta. Ota alta lukuun maanantain pelivalinnat sekä perustelut kohteisiin.

Pelikuponki 1:

AFC Eskilstuna – Djurgården

Djurgården on koko sarjan paras vierasjoukkue, sillä kuudesta ottelusta on irronnut peräti 13 pistettä. Nyt vastassa on koko sarjan surkein joukkue, sillä Eskilstuna on kerännyt 13 ottelusta vain seitsemän pistettä. Huolestuttavaa on se, että omiin on kolissut peräti 23 maalia, kun taas tehtyjä osumia on vain yhdeksän. Djurgården on ottelussa selvä suosikki ja loppunumerot voivat karata jopa melko selviksi. Lapulle lähtee vierasjoukkueen yli 1,5 maalia.

Elfsborg – Helsingborg

Elfsborg on sarjassa kahdeksantena, kun taas Helsingborg löytyy sijalta 13. Elfsborg lähtee otteluun suosikkina kotietunsa turvin, sillä joukkue ei ole hävinnyt vielä ainuttakaan ottelua tällä kaudella kotikentällä. Sen sijaan Helsingborg ei ole kovinkaan hyvä vierasjoukkue, joten odotuksissa on kotivoitto. Otetaan kuitenkin varman päälle ja laitetaan lapulle Elfsborgin yli 0,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaukseen!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Mali – Norsunluurannikko

Norsunluurannikko on perinteikäs afrikkalainen futismaa, joka taistelee jälleen kerran menestyksestä maanosan turnauksessa. Vaikka Norsunluurannikko ei tänä vuonna ole aivan kirkkain mestarisuosikki, niin laatua joukkueesta löytyy jokaiselle pelipaikalle. Mali ei ole myöskään hassumpi joukkue, mutta Norsunluurannikko lähtee hienoisena suosikkina otteluun. Lapulle lähtee Norsunluurannikon yli 0,5 maalia.

Ghana – Tunisia

Ghanan ja Tunisia välinen ottelun on ennakkoon äärimmäisen tasainen koitos. Ghanalta löytyy kuitenkin hitusen enemmän taitoa hyökkäyspäästä, joka voi nousta lopulta koko ottelun ratkaisuksi. Myös Ghanan keskikenttä on askeleen Tunisian vastaavaa kovempi. Tästä ottelusta kohteeksi valikoitui Ghanan yli 0,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!