Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Tässä vihjeet maanantaille! – Jaossa 6000€ Jackpot

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat täysin jalkapallon puolelta. Tällä viikolla on jälleen normaalia suurempi jättipotti, sillä kampanja pitää sisällään 6000 euron potin.

Pelikuponki 1:

Djurgården – Kalmar

Djurgården on aloittanut kauden mainiosti, sillä se on sarjassa kolmantena. Joukkue on pelannut vielä kaksi peliä vähemmän kuin edellä oleva kaksikko, joten pullat ovat hyvin uunissa. Sen sijaan Kalmarin alkukausi on sujunut surkeasti ja pisteitä on tullut 12 otteluun vain 13 kappaletta. Djurgårdenin kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien suuntaan.

Dundalk – Waterford

Dundalk johtaa kahdeksalla pisteellä Irlannin pääsarjaa, joten joukkue on tiukasti kiinni mestaruudessa. Sen sijaan Waterford on sarjassa vasta kolmanneksi viimeisenä, joten joukkue on maanantai-iltana haastavan paikan edessä. Tässä ottelussa on vain yksi suosikki ja se on Dundalk. Kotivoittoa lapulle.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Namibia – Norsunluurannikko

Namibia on maanantaina pakkovoiton edessä, sillä ainoastaan kolme pistettä voi viedä maan voittoon. Myös Norsunluurannikolla riittää panosta, sillä tappio puolestaan saattaa pudottaa maan kokonaan ulos jatkopeleistä. Tässä ottelussa saatetaan maaleja nähdäkin, sillä riskitasot nousevat rajusti ottelun edetessä ja maalipaikkoja on varmasti luvassa. Yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

Kenia – Senegal

Senegal oli ennakkoon yksi Afrikan mestaruusturnauksen suurimmista voittajasuosikeista, mutta maalla ei ole kulkenut alkulohko ilman ongelmia. Alla on voitto ja tappio, joten viimeisessä ottelussa riittääkin rutkasti panosta. Senegal on materiaaliltaan täysin eri tason joukkue kuin Kenia, joten maan pitäisi selvittää tiensä maanantaina voittajaksi.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!