Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Chelsea ja Everton kohtaavat Valioliigan herkkupalassa

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat avauspäivän osalta niin huippufutiksen kuin -jääkiekonkin parista. Alla vihjeet perusteluidensa kera!

Pelikuponki #1:

BIG – OG

Aleksib ja OG ovat tällä hetkellä sekasortoisessa tilanteessa, sillä kokoonpanon muuttuminen ei ainakaan viikonloppuna tuonut haluttua menestystä, vaan tekeminen oli kaikkea muuta kuin hyvää. Vastustajat eivät edes olleet maailman huippua, joten se lisää entisestään kysymysmerkkejä tiimin yllä. Nyt vastaan tulee sitten todellinen huipputiimi, joka armoa ei anna. On vaikea nähdä, että OG pystyisi millään osin haastamaan tällä hetkellä BIGiä. Lapulle lähtee BIG -1,5.

Mainos alkaa

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki #2:

Dinamo Minsk – SKA Pietari

SKA:lla on tänään ensimmäisenä joukkueena mahdollisuus sinetöidä paikkansa KHL-pudotuspelien jatkokierroksilla – ja sen joukkue varmasti myös haluaa tehdä.

Sanomattakin on selvää, että SKA on näistä kahdesta joukkueesta se laadukkaampi nippu, mutta Dinamo on asettanut siitä huolimatta kelpo vastuksen. Eiköhän valkovenäläisjoukkueen selkäranka katkennut kuitenkin viimeistään lauantaiseen 3-4-jatkoaikatappioon.

Painetaan lapulle SKA:n yli 2,5 maalia.

Chelsea – Everton

Chelsean viimeisimmässä neljässä ottelussa on nähty vaivaiset neljä osumaa, eikä kolmea maalia tai sen ylittävää lukemaa olla päästy todistamaan kuin kaksi kertaa viimeisimpään 13 otteluun.

Everton on niin ikään pelannut viime aikoina vähämaalisia otteluita. Tähän kun lasketaan vielä mukaan se, että illan ottelu on sarjasijoitusten kannalta äärimmäisen tärkeä, niin lapulle valikoituu matsin alle 3,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!