Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Tällä viikolla spesiaali 6000 euron Jackpot!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Tällä viikolla spesiaali 6000 euron Jackpot!

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa on tällä viikolla peräti 6000 euron jättipotti, sillä kukaan ei onnistunut tuplaamaan läpi viime viikolla. Tässä vetovihjeet maanantaille!

Pelikuponki 1:

Spartak Moskova – SKA Pietari

SKA Pietari nousi mukaan ottelusarjaan vihdoin kolmannessa ottelussa, kun joukkue nappasi pudotuspelien ensimmäisen voiton. Helpolla sekään ei tullut, sillä tähtisikermä sortui melkoiseen jäähyilyyn. Henkisellä puolella voitto avasi varmasti lukkoja, sillä alku pudotuspeleihin oli suorastaan shokeeraava. SKA Pietarilla ei ole varaa tänään hävitä, sillä 3-1-tappioasema olisi jälleen astetta hankalampi tilanne. SKA on kaikilla mittareilla parempi joukkue, joten yllätystä tänään ei nähdä.

Vitjaz – TsSKA Moskova

TsSKA Moskova on voittanut kaikki kolme ottelua, joten joukkueella on mahdollisuus laittaa sarja pakettiin tänään. Vitjaz on yksinkertaisesti ollut liian kovassa paikassa, joten kausi on vahvasti päättymässä tänään. TsSKA Moskova jyrää vapautuneesti selvään voittoon.

Tämä lappu on mukana kampanjassa.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Midtjylland – Nordsjaelland

Tanskan liigassa toisena oleva Midtjylland on neljän pisteen päässä sarjakärki FC Kööpenhaminasta. Näin ollen tänään pelataan isoista pisteistä mestaruustaistelun kannalta. Myös Nordsjaelland pelaa isoista pisteistä, sillä joukkue taistelee pääsystä ylempään loppusarjaan. Kotietu ja isäntien materiaali kääntää vaakakupin kuitenkin kotijoukkueen suuntaan.

HSV – Greuther Fürth

HSV taistelee tiukasti noususta Bundesliigaan, mikä olisi perinteikkäälle seuralle iso asia. Mikäli nousu halutaan suorittaa kauden päätteeksi, niin tänään on sellainen ottelu, josta on pistepotti kairattava. Greuther Fürth on sarjan häntäpään jengejä eikä meno vieraissa ole ollut kovinkaan hyvää. HSV tulee etenemään jatkoon fanaattisten kotifanien edessä.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut