Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Saako Jokerit voittotilin auki?

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantaina KHL:n puolelta, missä on tarjolla useampi ottelu viikon kärkeen. Tässä pelivalinnat!

Pelikuponki 1:

Jokerit – Traktor

Jokereiden startti kauteen ei ollut odotettu, sillä loistavasti sujunut harjoituskausi lupaili parempaa. Nyt tuloksena on kahden pelin jälkeen nolla pistettä. Nyt kotiavauksessa on jo pakko päästä kiinni pisteiden syrjään, sillä kolme perättäistä tappiota olisi jo pieni katastrofi. Materiaali Jokereilla on kova ja pelikin on pääpiirteittäin hyvällä tasolla. Nyt tekeminen on saatava tasaisemmaksi, jotta punainen lanka kestää koko 60 minuuttia. Traktor ei ole helppo vastus, mutta kotikentällä nämä joukkueet on voitettava.

Mainos alkaa

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Avangard Omsk – Amur

Tässä ottelussa vastakkain on ennakkoon täysin ääripäät sarjataulukosta. Hallitseva mestari Avangard Omsk on jälleen yksi mestarisuosikki, kun taas Amur ottanee oman paikkansa sarjan häntäpäästä. Myös ensimmäiset ottelut ovat antaneet viitteitä siihen, sillä Omsk on voittanut molemmat, kun taas Amur hävinnyt. Omsk -1,5 lähtee lapulle.

SKA Pietari – Admiral Vladivostok

Tässä ottelussa lähtökohdat ovat täysin vastaavat ja myös kausi on lähtenyt kummankin joukkueen osalta vastaavalla tavalla liikkeelle. SKA Pietarille luvassa on kotiavaus, joten motivaatio on varmasti kunnossa. Sen sijaan Vladivostok pelaa kolmannen vieraspelinsä putkeen, joten ei olisi ihme, vaikka tekemisessä näkyisi jo hieman matkarasitusta. SKA Pietarin voitto on lapun toinen kohde.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!