Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: NHL tarjoilee tuplan!

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat NHL:n puolelta, missä lähdetään hakemaan urakalle jatkoa kotijoukkueiden voimin.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Boston Bruins – New York Rangers

Pudotuspelien ulkopuolelle jäävä Rangers on tappioputkessa ja suurimmat tähdet ovat loukkaantumisten vuoksi ulkona kokoonpanosta. Boston taistelee vielä kotiedusta pudotuspeleihin ja joukkueen kotivire on suorastaan jäätävä. Kaikki merkit viittaavat siihen, että sama tahti jatkuu myös ensi yönä.

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

Joukkueet kohtaavat todennäköisesti myös pudotuspeleissä, joten nyt haetaan jo varmasti asetelmia tuohon ottelupariin. Montreal onnistui viemään joukkueiden edellisen kohtaamisen kotikaukalossa jatkoajan jälkeen. Nyt alla on kuitenkin viime yöltä nolo tappio Ottawalle, joten helppoa ei tule olemaan enemmän levännyttä Torontoa vastaan. Laitetaan lapulle 1X, sillä on vaikea nähdä, että Montreal ainakaan varsinaisella peliajalla hakisi voittoa Torontosta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!