Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Perjantaille lähdetään jalkapallon voimin!

vetovihjeet

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon puolelta, missä luotetaan maalimäärien voimaan. Tässä pelivalinnat ja perustelut perjantaille!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Millwall – Nottingham

Millwall on pelannut tällä kaudella 19 ottelua ja näistä 16:ssa on nähty vähintään kaksi maalia. Keskimäärin Millwallin peleissä on tehty 2,5 maalia ottelua kohden, kun Nottinghamin peleissä keskiarvo on 2,1 maalia ottelua kohden. Ei olisikaan mikään suurikaan ihme, vaikka molemmat joukkueet onnistuisivat tekemään maalin perjantai-iltana. Yli 1,5 maalia vaikuttaa oivalta pelivalinnalta.

Fenerbahce – Genclerbirligi

Mainos alkaa

Turkin suurseura Fenerbahce on tällä hetkellä sarjassa kuudentena, joten pisteet tulisivat tarpeeseen. Perjantaina on loistava mahdollisuus napata täysi pistepotti, kun sarjanousija Genclerbirligi saapuu vieraaksi. Fenerbahce on äärimmäisen kova kotijoukkue ja se on näkynyt myös tällä kaudella, sillä kuudessa kotiottelussa on syntynyt 16 maalia. Myös joukkueiden keskinäinen historia povaa isäntien maalijuhlia, sillä saldo Genclerbirligiä vastaan on suorastaan murskaava. Fenerbahce on materiaaliltaan kovempi nippu ja kotietu on jäätävää luokkaa. Lapulle lähtee Fenerbahce yli 1,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!