Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL:ssä mestaruus on katkolla!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantaina Veikkausliigasta sekä NHL:n finaaleista. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat avauspäivään!

Pelikuponki 1:

AC Oulu – KTP

AC Oulu ja KTP taistelevat maanantaina todella isoista pisteistä, sillä kumpikin joukkue haluaa parantaa asemiaan häntäpäässä. Joukkueet kohtasivat kolmisen viikkoa sitten Kotkassa ja tuolloin Oulu haki pisteet 3-1-voitolla. Isännät pääsevät myös tänään hyvistä asetelmista kamppailuun, sillä KTP:llä on kokoonpanossa karmeita loukkaantumishuolia. Apuja on haettu farmista, mutta silti vaihtopenkki jää vajaaksi. Laitetaan Oulun voittoa sinkkuna lapulle.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Montreal – Tampa Bay

Finaalisarja on ensimmäistä kertaa katkolla, sillä Tampa Bay johtaa voitoin 3-0. Montrealin eväät eivät yksinkertaisesti riitä enää haastamaan Tampa Baytä, joka on ollut mestarillisen vakuuttava. Löytyykö kotijoukkueelta edes uskoa enää, että peli paranisi niin paljon, että se pystyisi hilautumaan mukaan ottelusarjaan. Eiköhän homma laiteta maaliin Tampa Bayn toimesta ja toinen perättäinen mestaruus on totta.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!