Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Jokerit kohtaa Sotshin vieraskaukalossa

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään kokonaan jääkiekon puolelta, sillä lapulle haetaan Jokereiden ja Kärppien voittoja.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Sotshi – Jokerit

Sotshi on jo käytännössä ulkona pudotuspeleistä, sillä ero on kasvanut jo niin valtavaksi. Viime ottelut ovat sujuneet yhtä mollivoittoisesti kuin koko kausi, joten fiilis joukkueessa on varmasti kaikkea muuta kuin hyvä. Jokerit on sen sijaan mainiossa iskussa ja selvästi muita vähemmän otteluita pelannut joukkue on alkanut nostamaan sijoituksiaan sarjataulukossa. Nyt loppukaudesta jokainen voitto on napattava, jotta lähtökohdat pudotuspeleihin ovat parhaimmat mahdolliset. Tasoero on selvä, joten vierasvoitolla lähdetään liikkeelle.

Kärpät – Jukurit

Mainos alkaa

Liigassa pelataan keskiviikkona yksi ottelu, kun Jukurit matkustaa Ouluun Kärppien vieraaksi. Kärppien alkukausi ei ole ollut odotetun vahva, mutta sijoituksen kohdalla hämää myös joukkueen vähäinen ottelumäärä. Jukurit on ollut odotetun heikko ja tuskin parempaa on luvassa, sillä materiaali on vain yksinkertaisesti kehno. Kärppien täytyy pystyä nämä pelit kotikaukalossa voittamaan kerran kerrasta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!