Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Lätkää torstain lapulle

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat torstaina jääkiekon puolelta, missä kohteet löytyivät SHL:n sekä KHL:n puolelta.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Luleå – Timrå

Timrå on SHL:ssä viimeisenä, sillä joukkue on onnistunut keräämään 15 ottelusta vain kahdeksan pistettä. Nyt alla on 11 ottelun tappioputki, joten se kertonee kaiken seuran tilanteesta. Luleå on selvästi kovempi nippu, vaikka sijoitus ei ole sitä, mitä on odotettu. Asenne on varmasti isännillä kunnossa, sillä Luleå tarvitsee pisteitä. Kotivoittoa lapulle.

Lokomotiv Jaroslavl – Magnitogorsk

Koko KHL:n kärjessä oleva Magnitogorsk on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan kaksi kertaa varsinaisella peliajalla. Se on hämmästyttävän kova suoritus, kun pelejä on pelattuna jo 25 kappaletta. Vieraissa Magni ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtään peliä. Lokomotiv on sen sijaan hävinnyt seitsemästä edellisestä ottelustaan viisi. X2 kuulostaakin oivalta pelivalinnalta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!