Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Naisleijonat pelaa MM-pronssista!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon, jääkiekon sekä CS:GO:n puolelta. Tsekkaa pelivalinnat illan matseihin!

Pelikuponki 1:

Evil Geniuses – fnatic

Fnatic taistelee vielä jatkopaikasta ESL Pro Leaguesta, mutta se tarkoittaa sitä, että tiistaina on pakko voittaa. Kaikki ottelunsa hävinnyt Evil Geniuses on jo ulkona pudotuspeleistä, joten joukkueella ei ole mitään panosta viimeisessä kamppailussa. Tämä ei voi olla näkymättä motivoitunutta fnaticia vastaan. Lapulle lähtee siis fnaticin voitto!

Mainos alkaa

KTP – FC Inter

FC Inter on tällä hetkellä Veikkausliigassa neljäntenä, joten joukkue on tiukasti mukana mitalitaistelussa. Tiistaina on kuitenkin tältä osin iso ottelu, sillä sarjan viimeisenä olevalle KTP:lle ei olisi varaa menettää pisteitä. Kotkalaiset ovat heikossa iskussa, sillä edellinen voitto on toukokuulta. Maalinteko on tuskan takana eivätkä voitot ole olleet edes lähellä. FC Inter tulee tänään hakemaan Kotkasta täyden pistepotin.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

BIG – mousesports

Mousesports nappasi hienon voiton maanantaina, kun joukkue kaatoi fnaticin suoraan 2-0. Nyt tarvisi samanlaista suoritusta, jotta joukkue nappaa jatkopaikan ESL Pro Leaguessa. BIG puolestaan hävisi FaZelle 2-0 maanantaina, joten sieltä ei aivan vastaavanlaista suoritusta löytynyt. Mousesports on materiaalinsa puolesta asteen verran laajempi ja kenties tähtipelaaja ropz on se erottava tekijä, jonka johdosta joukkue voittaa tiistaina.

Suomi – Sveitsi

Naisleijonat ei onnistunut yllättämään välierässä USA:ta, joten matka käy pronssiotteluun. Vähimmäistavoite turnaukseen oli mitali ja se on edelleen haarukassa. Se vaatii kuitenkin ehjää suoritusta vielä kertaalleen. Suomi on todella selvä suosikki pronssiotteluun ja maiden välinen alkulohkon ottelu päättyi Suomelle numeroin 6-0. Naisleijonat ei tätä saumaa missaa!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!